Wat doen we:

Bedrijfsadvies aan MKB:
- Financieel
- Organisatorisch
- Strategisch
- Processen/Projecten
- (team)Aansturing
- Businesscoaching (zie onze aparte pagina voor meer info)


Plan van aanpak aanbesteding

Ook biedt Berk Business Solutions ondersteuning bij aanbesteden. Wil jij vooraf weten of het haalbaar is op een aanbesteding in te schrijven, wil jij de hele aanbesteding laten schrijven door iemand die daarin gespecialiseerd is of wil jij, nadat je zelf de aanbesteding geschreven hebt een check of je wel aan alle eisen hebt gedacht, schakel dan Berk Business Solutions in!


Business coach Nijmegen, Cuijk, Wijchen, Grave, e.o.

Heeft u als ondernemer behoefte aan advies, ziet u de volgende verschijnselen binnen uw bedrijf optreden of stelt u zichzelf wel eens de volgende vragen, dan is Berk Business Solutions de partner die u helpt uw bedrijf gezond(er) te maken!

- Hoe laat ik mijn onderneming beter renderen?
- Welke effecten hebben strategische keuzes voor mijn bedrijf?
- Waarom loopt mijn bruto marge terug?
- Hoe kan ik mijn organisatie stroomlijnen?
- Hoe voorkom ik onnodige kosten?

Wij beginnen meestal met een analyse van uw financiele situatie en een gesprek met u als ondernemer. Gaandeweg wordt snel duidelijk welke aanvullende informatie nodig is om tot een goed advies voor u en uw onderneming te komen.

Ook begeleidt Berk Business Solutions ondernemers die te maken hebben met Bijzonder beheer bij banken en kredietverstrekkers. Wij staan u bij met advies en helpen u de juiste keuzes te maken. Indien mogelijk is uiteraard ons streven om de onderneming weer gezond te maken. Blijkt dit echter in de praktijk onmogelijk dan helpen wij u om de zaken in samenspraak met de kredietverstrekker zo netjes mogelijk af te handelen met minimale impact voor u.

Bent u geinteresseerd in wat Berk Business Solutions u te bieden heeft neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.