Wat doen we:

Bedrijfsadvies aan MKB:
- Financieel
- Organisatorisch
- Strategisch
- Processen/Projecten
- (team)Aansturing
- Businesscoaching (zie onze aparte pagina voor meer info)
- Wil jij vooraf weten of het haalbaar is op een aanbesteding in te schrijven, wil jij de hele aanbesteding laten schrijven door iemand die daarin gespecialiseerd is of wil jij, nadat je zelf de aanbesteding geschreven hebt een check of je wel aan alle eisen hebt gedacht, schakel dan Berk Business Solutions in!

Bij organisatieadvies gaat het in grote lijnen om zowel de context als het gedrag; er wordt ook wel aan gerefereerd als de harde en zachte kant. De harde kant, de context wil je zodanig inrichten dat het gedrag dat je medewerkers als het ware worden uitgenodigd dat gedrag te vertonen. Omdat ik me gespecialiseerd heb in de zgn. harde kant, werk ik hierin samen met een specialist, Caroline Schippers die gespecialiseerd is in team- en individuele coaching.

Business coach Nijmegen, Cuijk, Wijchen, Grave, e.o.

Heeft u als ondernemer behoefte aan advies, ziet u de volgende verschijns elen binnen uw bedrijf optreden of stelt u zichzelf wel eens de volgende vragen, dan is Berk Business Solutions de partner die u helpt uw bedrijf gezond(er) te maken!

- Hoe laat ik mijn onderneming beter renderen?
- Welke effecten hebben strategische keuzes voor mijn bedrijf?
- Waarom loopt mijn bruto marge terug?
- Hoe kan ik mijn organisatie stroomlijnen?
- Hoe voorkom ik onnodige kosten?

Wij beginnen meestal met een analyse van uw financiele situatie en een gesprek met u als ondernemer. Gaandeweg wordt snel duidelijk welke aanvullende informatie nodig is om tot een goed advies voor u en uw onderneming te komen.

Ook begeleidt Berk Business Solutions ondernemers die te maken hebben met Bijzonder beheer bij banken en kredietverstrekkers. Wij staan u bij met advies en helpen u de juiste keuzes te maken. Indien mogelijk is uiteraard ons streven om de onderneming weer gezond te maken. Blijkt dit echter in de praktijk onmogelijk dan helpen wij u om de zaken in samenspraak met de kredietverstrekker zo netjes mogelijk af te handelen met minimale impact voor u.

Bent u geinteresseerd in wat Berk Business Solutions u te bieden heeft neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.