Businesscoaching

Onze Businesscoaching is erop gericht jou als ondernemer te helpen van je onderneming een succes te maken. Veel ondernemers zijn expert in hun vak, en dat is essentieel. Daarnaast komt er echter bij het runnen van een onderneming een hoop kijken. Moet je nog starten of ben je vrij recent gestart dan is ons programma een uitstekende manier om grip op het ondernemerschap te krijgen. Je krijgt inzicht in waar je mee bezig bent en een heldere visie op wat succes voor jou is en hoe je dit kunt bereiken. Wouter is als coach aangesloten bij de startversneller. Ben je minder dan 5 jaar geleden gestart met ondernemen dan kun je voor onze businesscoaching een voucher aanvragen (vergoeding gemaximeerd tot € 1000,-). Zie website de startversneller .

Het programma ziet er globaal als volgt uit, natuurlijk zijn er vele varianten naar gelang de behoefte en vaardigheden van jou als ondernemer.

De Nulmeting
Waar sta je als ondernemer? Wat zijn je doelen? We gaan heldere doelen stellen en bepalen hoe we deze gaan realiseren. Hoe krijg je rust en overzicht? We gaan aan de slag met je planning voor het komende half jaar.

Focus
Hoe breng je focus aan in je werkzaamheden? Besteed je tijd aan zaken die je klanten en omzet opleveren?

Jij de ondernemer!
Er is er maar 1 die van jouw bedrijf een succes kan maken en dat ben jij! We kijken naar jouw bedrijf, jouw verhaal en waarom je doet wat je doet. Wat is jouw USP?

De klant is koning?
De ideale klant bepalen! En hoe ga je deze bereiken? Hoe ver ga je voor jouw klant? Ook kijken we naar je positionering, je marketing en je sales. Hoe kan jij je bereik vergroten?

Projectplanning is key!
Hoe plan je je projecten in, heb je hier een systeem voor? We richten een systeem in wat bij jouw organisatie past. Voorcalculatie, strategische inkoop, nacalculatie. Dit allemaal om inzicht te verkrijgen en te zorgen voor projecten die winst genereren. Voor jou als ondernemer gaat dit veel duidelijkheid geven.

Borging
Evaluatie en kijk naar de toekomst. Hoe gaan we je succes borgen?