Over ons

Berk Business Solutions is opgericht door Wouter Berkhout. Wouter heeft voordat hij zijn eigen bedrijf oprichtte ervaring opgedaan als werknemer bij onder andere de Belastingdienst, ING en de Rabobank. Altijd in de dienstverlening en het advies aan ondernemers, zowel klein MKB als grote bedrijven.

Heel veel klanten komen onnodig in de problemen en zelfs in het bijzonder beheer bij de bank. Veel bedrijven zijn in essentie levensvatbaar maar hebben ergens de slag gemist of een verkeerde beslissing genomen. Door als bedrijfsadviseur eerder bij bedrijven aan tafel te komen kan vanuit een goede liquiditeitspositie de juiste stap genomen worden waardoor bedrijven gezond blijven. Goed debiteurenbeheer, beheersing van kostenaspecten, een goed funtionerend team, goed inkoopbeleid en een goed Management Informatiesysteem zijn zaken waar Berk Business Solutions u bij kan helpen.

Verder is Wouter als coach aangesloten bij de startversneller, vanuit zijn ervaring als adviseur in verschillende rollen weet Wouter als geen ander wat er nodig is om je onderneming goed op te zetten en uit te breiden.